despre Swarovski

Despre Swarovski si ce insemna cristalele Swarovski in lumea modei si nu numai

Brandul Swarovski inseamna inovatie, calitate si eleganta. Fondat acum 120 de ani de catre Daniel Swarovski, creatiile marca Swarovski sunt dedicate femeilor din intreaga lume. Cu fiecare colectie de bijuterii si accesorii, Swarovski ofera femeilor ocazia sa straluceasca in fiecare zi.
Brandul Swarovski a crescut in fiecare an, reinventandu-se gratie colaborarilor cu nume cunoscute precum Christian Dior, Jean Paul Gaultier, Versace, Mercedes-Benz, Victoria’s Secret, Swatch, Samsung. Calitatea cristalelor obtinute in urma procesului tehnologic efectuat in laboratoarele Swarovski este incontestabila: cristalele sunt la fel de stralucitoare precum diamantele.


Cristale

Cristalele Swarovski sunt pietre fabricate de om prelucrate si taiate/fatetate cu foarte mare precizie. Acest proces de fabricatie speciala asigura cel mai mare grad de precizie pentru a obtine cristalele stralucitoare caracteristice brandului Swarovski.
Cristalele Swarovski ® sunt obtinute din cuart, nisip si alte minerale dar proportiile si specificatiile complete raman un secret foarte bine pastrat de producator.

Muzeul cristalelor Swarovski

Muzeul cristalelor Swarovski se afla in localitatea Wattens in regiunea Tirol din Austria, la cca 15 km de Innsbruck.In acest muzeu se gaseste cel mai mare cristal din lume. Wattens este locul in care s-a nascut Daniel Swarovski si in care, in anul 1895, impreuna cu cei trei fii ai sai a deschis o fabrica de taiat cristale…