despre noi

Despre noi

Cine suntem noi?
Suntem o echipa pasionata de design care imbina in mod fericit abilitatile creative cu cele tehnice.
De ce combinam tricourile, cele mai comune articole de imbracaminte cu cristalele Swarovski, un brand cunoscut in toata lumea?
Pentru ca aceasta combinatie se incadreaza in viziunea lui Daniel Swarovski care, dorind in 1891 cand a inventat masina electrica de taiat cristale sa obtina un „diamant pentru fiecare”, a obtinut un cristal care straluceste precum diamantul, dar oricine poate sa si-l permita.
Este ceea ce oferim prin tricourile noastre: bucuria de a straluci cu discretie. Versatilitatea modei de astazi va permite, dragi reprezentante ale sexului frumos, sa purtati un tricou cu cristale Swarovski in combinatii atat de zi, cat si de seara. Totul depinde doar de imaginatia si indrazneala voastra!
Credem ca tricourile noastre cu modele realizate din cristale Swarovski scot in evidenta frumusetea interioara a fiecareia dintre voi, dorinta de a va imbraca pentru a va simti bine, increderea in propriile gusturi, sensibilitatea si lupta permanenta de a ajunge acolo unde v-ati propus.
Stim ca vreti ca hainele pe care le purtati sa va reprezinte de aceea va oferim ocazia de a fi creative si de a va personaliza tricourile: trimiteti-ne designul vostru si noi il transformam in realitate!

Fiecare femeie merita sa straluceasca!